Café d’Ouwe Tak

Het Café waar je ook kunt eten

Over Café d’ Ouwe Tak

Het Café waar je ook kunt eten

Aan de Eemnesserweg op nummer 13 vind je het traditionele Café d’Ouwe Tak. Al sinds 1847 is dit café een begrip, vernoemd naar Jan Tak, een vroegere bewoner. In 1961 namen echte Blaricummers de familie van de Koot, het café over en als eerbetoon behielden ze de naam d’Ouwe Tak.

Hoewel d’Ouwe Tak door de jaren heen van eigenaren is gewisseld, streven ook wij “De Beukelaer Horeca Groep” er altijd naar om de gezellige “huiskamer” sfeer van vroeger te behouden. Bij Café d’Ouwe Tak word je gastvrij ontvangen, waardoor je je direct thuis voelt.

Het Café waar je ook kunt eten

Dit is niet zomaar een café; het is een plek waar je ook kunt genieten van heerlijke gerechten. Onze enthousiaste keukenbrigade bereidt voorgerechten, vlees-, vis-, wild- en seizoensgebonden gerechten met bijpassende bijgerechten zoals coleslaw, gebakken aardappeltjes, frietjes en mayonaise, en heerlijke zoete desserts met ijs van ijssalon de Hoop.

Naast onze vaste menukaart, met klassiekers die je niet wilt missen, presenteren we regelmatig wisselende weekspecials die je terugvindt op ons ‘bord’ op deze site.

Kort gezegd: bij Café d’Ouwe Tak heten we je dagelijks hartelijk welkom aan de bar voor een gezellige borrel met een vers getapt (speciaal) biertje, een frisdrank of een mooi glas wijn. Combineer het met heerlijke snacks of proef de lekkerste gehaktbal van Blaricum en omstreken!

En als je wilt dineren, zijn onze tafels de hele week vanaf 17:00 uur gezellig voor je gedekt. Een verse bloem en een brandende kaars zorgen voor de perfecte ambiance. In de zomer kun je ook genieten van een gezellig diner op ons (deels verwarmde en overdekte) zijterras.

Reserveren kan momenteel alleen telefonisch, maar binnenkort ook digitaal, of loop gewoon even langs! Wanneer wij helemaal vol zitten, is de bar een gezellige wacht plek of kijken wij graag naar de beschikbaarheid bij één van onze andere locaties.

Café d’Ouwe Tak is onderdeel van De Beukelaer Horeca Groep

Locatie

Eemnesserweg B13
Blaricum

Contact

035-5314300

Elke dag geopend

Ma t/m do van 15:00 tot 24:00 uur
Vrijdag van 15:00 tot 01:00 uur
Zaterdag van 14:00 tot 01:00 uur
Zondag van 11:00 tot 24:00 uur

Volg Café d’Ouwe Tak

recensies

Café d'Ouwe Tak
4.6
Gebaseerd op 606 beoordelingen
powered by Google
js_loader